Zangcoach lucia klaar voor de workshop CVT

Tijdens de workshop CVT & Masterclass leer je alles uit je stem te halen!

Als je nog nooit van CVT hebt gehoord, of wanneer je CVT-kennis bestaat uit een of enkele workshops of lessen van een niet-geautoriseerde CVT-docent is dit een geschikt begin of een goede opfrisser.

Ervaren vocalisten zullen hun stem beter begrijpen en nog verder leren beheersen; beginners zullen een snelle start maken met het leren ontdekken van de mogelijkheden.


Omdat beginners vaak zomaar dingen kunnen die ervaren vocalisten nog niet voor elkaar krijgen en omdat de gevorderde zangeressen meer ervaring hebben, profiteren alle deelnemers van elkaar. Door elkaar te horen, te imiteren en te helpen krijg je een veel bredere kijk op alle vocale mogelijkheden. Vocalisten die de workshop CVT & Masterclass reeds hebben gevolgd, hebben ervaren dat ze veel vrijer, voller en energieker klinken na de workshop. De dag begint met een kort overzicht van wat CVT te bieden heeft en groepsoefeningen waarbij je vooral veel zelf ervaart en vragen kunt stellen. Na de pauze gaan we aan de slag met de solisten (actieve deelnemers) tijdens de Masterclass. Maximaal acht solisten mogen een lied voorzingen en vragen stellen die voor hen van belang zijn. De oefeningen en uitleg die voortkomen uit de vragen vormen vervolgens de leidraad voor de sessies waarin de hele groep actief betrokken wordt.

Workshop CVT Zangcoach Lucia in actie

Data workshop CVT & Masterclass:
datum: 6 mei 2017
tijdstip: 11.00 - 16.00 uur
lokatie: de Bolderik in Sleeuwijk
lunch: inbegrepen

datum: 11 november 2017
tijdstip: 11.00 - 16.00 uur
lokatie: de Bolderik in Sleeuwijk
lunch: inbegrepen

De prijs bedraagt €85,- voor een actieve deelnemer en €45,- voor een passieve deelnemer

Doe je ook mee?

Contact